Voor zakelijk internet kiezen 

Het werken in de cloud, VoIP bellen of de streaming van video’s zijn voorbeelden van zeer intensief internetgebruik. Dit is helemaal het geval wanneer er veel mensen van dezelfde verbinding gebruik maken.   

Betrouwbaar 

Ook dan biedt 123zakelijkinternet.nl snel en betrouwbaar vast internet. Niet alle telecomproviders bieden zakelijk internet aan en er zijn partijen die zich alleen op de zakelijke markt richten. Het voordeel van kabel ten opzichte van DSL is dat de verwachte snelheid in principe ook de snelheid is die je haalt. Kabel is op de meeste adressen wel beschikbaar. Gebruik de postcodecheck in de zakelijke vergelijker om te zien of een kabelverbinding mogelijk is voor jouw bedrijf.  Je kunt een postcode check doen bij Zakelijk glasvezel 

Veel online 

Wordt er veel online en in de cloud gewerkt, dan wil je natuurlijk razendsnel bestanden kunnen downloaden of videobellen met een klant. Je wilt voorkomen dat je tijdens Zakelijk internet postcodecheck het uploaden of bekijken van bestanden te maken krijgt met een trage verbinding. Je abonnement is altijd flexibel en kun je per maand aanpassen, ook gedurende het eerste jaar. Altijd een passende oplossing kunnen bieden en bouwen aan een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. We voelen ons zeer betrokken bij uw wensen en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Onze oplossingen moeten werken voor u, zodat u klaar bent voor de toekomst en klaar voor groei.  

Met zakelijk internet bied je jouw klanten een veilige internetomgeving voor online bestellingen. Wij begrijpen ook over de volle breedte welke impact IP-diensten op uw zakelijk internet hebben.  

Bij een zakelijke glasvezelverbinding betaal je elke maand de huur van de glasvezel en de diensten die je afneemt. Als zakelijke klant word je individueel aangesloten op het glasvezelnetwerk en betaal je dus ook individueel alle kosten. Het succes van je onderneming hangt af van veel factoren. Naast je eigen kennis en ervaring als ondernemer en de keuzes die je maakt, moeten de randvoorwaarden ook kloppen. 

Neem eens een kijkje bij  Zakelijk glasvezel